FENG SHUI - Zemlja je feng shui element koji nastaje iz vatre


Zemlja je glavni elemenat obiteljskih kuća


U skladu s elementima trebate birati i kuću u kojoj živiteSredišnji položaj ovog elementa omogućuje mu da u određenim prilikama donosi dobro ili šteti. Za razliku od drugih elemenata on se ne koristi tako često da bi popravio druge elemente, već se drugi elementi koriste da bi utjecali na njega. Kao što može pomoći u novčanim pitanjima, jednako tako može uzrokovati nesreće, bolesti, kašnjenja raznih vrsta. Tako se u kući preporuča držanje glinenih posuda, osobito ako je u njima neka biljka ili sobno cvijeće i naročito ako možete birati između glinene i recimo plastične posude, jer one čine izvrsnu feng shui energiju. Iz razloga što se nalazi na sredini on je podjednako i ying i yang element u tom odnosu, odnosno vrlo lako može poprimiti i jedna i druga svojstva. Element zemlje nastaje iz vatre, a vezuje se uz toplinu babljeg ljeta što ga čini uravnoteženim elementom. Simbolizira cjelovitost i ravnotežu ostala četiri elementa, a boje koje se koriste da bi potakle zemljani element su sve nijanse od žute do smeđe, uključujući i narančastu, dakle takozvane zemljane boje. U dodiru s drvetom zemljina će snaga biti isisana, stoga izbjegavajte ovu kombinaciju kao sastavni dio interijera. Kada se želite smiriti i opustiti iskoristite ovaj element i posegnite za elementom zemlje.

 Element zemlje nastaje iz vatre, a vezuje se uz toplinu babljeg ljeta što ga čini uravnoteženim elementomU skladu s elementima trebate birati i kuću u kojoj živite. Tako osobe zemljanog elementa neka biraju prizemnice, podrume i kuće od cigle, kako bi zadovoljili pozitivnu energiju ove vrste i postigli skladan život u ugodnom prostoru. Također, stil kuće koji će odgovarati zemljanim tipovima biti će prizemnice obiteljskog tipa u kojima prevladavaju boje poput žute, zelene, smeđe i tamnosive. Ovaj obiteljski tip kuće pružiti će Vam život u kojemu će sama obitelj biti dovoljna za ostvarenje svih onih osjećaja sreće i zadovoljstva,  čime bi i poslovni život funkcionirao bez problema i frustracija. Topli zagrljaj, osmjeh najdražih i sveprisutna podrška tada će postati najatraktivniji i najdragocjeniji detalj u interijeru takve vrste.  Naravno, i ostale stilove također može odlikovati obiteljska atmosfera, no u ovom slučaju svojstvena je zemljanim elementima kojima je odgoj misao vodilja. 


Adaptacije stanova - Adaptacije d.o.o. Tel:01/6381 666 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Video - Adaptacije stanova u Zagrebu