cheap hosting package

cheap hosting package

Višeslojni parket

viseslojni parket tamni-malaU Europi 80% ukupno položenih parketnih površina čine upravo gotovi višeslojni parketi. Višeslojni gotovi parket u zapadnim zemljama u potpunosti istiskuje iz upotrebe klasični masivni parket.

 

 

Opširnije...

Drvene podne obloge

DRVENE PODNE OBLOGE

Preferirate prirodne materijale i želite miris koji će Vas podsjećati na prirodu koja Vam je nedostupna kada ste u svom domu. Osjećate se posebno kada osjetite miris omiljenoga Vam drva, ali i ljepotu bilo drveta egzotične vrste ili naših domaćih vrsta. Kvaliteta je nešto čime se odlikuje svaka od vrsta drvenih podnih obloga, a razlikuje se obzirom na način obrade drva i postojanost u određenim uvjetima, ali i namjeni. Svaku od drvenih podnih obloga karakteriziraju različitost prirode drva, njegovo porijeklo, vrsta tla, klima u kojoj raste, dakle sve ono što utječe na njegov rast i razvitak. Raznolikost se odražava u različitim vrstama stabala, iz kojih se proizvode parketi svih vrsta, laminati i ostale drvene podne obloge. Drvo kao materijal reagira na vlagu u prostoru u kojemu se nalazi, pa se tako svaka određena vrsta drva prilagođava na način da ju ili upija i nabubri, ili je svojstven njezinom odbijanju. Kako se ne bi formirali rešci, drvena podloga koja odbija vlagu trebala bi se osvježiti u prostoru raznim ovlaživačima zraka, osobito u zimsko vrijeme grijanja. Dekoratvnu funkciju pružaju u svakom pogledu, jer se njihovom obradom stvaraju drvene podne obloge zanimljivih boja, uzoraka i estetski prekrasnih dizajna. Ugodan korak i mekani na dodir oduševljavaju svojim toplim površinama. Sa ekološkoga aspekta, drvene podne obloge izuzetno čuvaju zdravlje svojom prirodnošću, naravno kada nisu tretirane štetnim sastojcima poput formaldehida i opasnim ljepilima. Bitno je provjeriti njihovu ekološku prihvatljivost i bazirati se na onim podnim oblogama, koje u potpunosti osiguravaju Vaše  zdravlje u njihovoj primjeni. U praksi se isključivo treba služiti provjerenim materijalima, koji zadovoljavaju vrhunske svjetske standarde i kvalitetu dugotrajnosti.

Gumene podne obloge

GUMENE PODNE OBLOGE

Gumene podne obloge također kao i polivinilske možete pronaći u različitim bojama, uzorcima i debljinama, a oblikom je često glatka, rebrasta, istočkana čepićima ili rupicama. Vrlo su izdržljive  na vatru i žar, elastične su, trajne i postojane u uporabi. Guma u svom sastavu većinom kao mješavina prirodne i sintetičke gume reducira buku, razvija zanemariv statički elektricitet, a  odlikuje se iznimnom udobnošću za hodanje. Podne obloge od gume ojačane su mineralnim dodacima i obojane prirodnim pigmentnim bojama, ne sadrže PVC, teške metale i ostale materijale opasne za zdravlje stoga su prihvatljive sa ekološkoga stajališta. Isto tako su ekološke, jer se zbog njihove proizvodnje ne uništavaju prirodne sirovine, a u procesu proizvodnje ne koriste tvari koje zagađuju okoliš. Kao podna obloga koja je vodootporna, čvrsta i izdržljiva, preporučljiva je za postavljanje u prostorijama kao što su hodnik, kupaonice, pa čak i u sobama.

 

Opširnije...

Keramičke pločice

keramika 01-malaU posljednje vrijeme pločice se postavljaju isključivo iz dekorativnih razloga stoga je njihova proizvodnja toliko raznolika, a tržište bogato njihovim izborom, kao i odgovarajućom kvalitetom...

 

Opširnije...

Stranica 1 od 4

Video - Adaptacije stanova u Zagrebu