cheap hosting package

cheap hosting package

Prilagodite prostor djetetu do 12 godina

prilagodite-sobu-djetetu-do-12-godinaUređujete li sobu za dijete, morate imati na umu da namještaj dječje sobe treba rasti zajedno s malim stanarom. Većem djetetu treba i više prostora za igru nego što ga je zahtijevalo dijete mlađe od šest godina. Također, treba mu i više prostora za odlaganje stvari jer djeca te dobi imaju više igračaka, knjiga, nosača zvuka,…

 

Opširnije...

Dječja soba treba sunce

soba-treba-sunce-clanakManja ili veća dječja soba, raskošnije ili skromnije opremljena – to su ipak nijanse koje ćete prilagoditi vlastitim mogućnostima. No, od nekih osnovnih uvjeta ne smije se odstupiti prilikom izbora prostorije koju ćete urediti kao dječju sobu. Prije svega, dječja soba mora biti topla. Mora biti i prozračna. ali i dobru rasvjetu za igru, te posebnu rasvjetu za pisanje i čitanje.

Opširnije...

Prostor za dječju igru

prostor-za-djecju-igruČak i u najmanjim stanovima, djeci je važno osigurati dovoljno prostora za igru. Dužina i širina prostora tu nisu jedine dimenzije. Itekako je iskoristiva visina, a o četvrtoj dimenziji – mašti – da i ne govorimo. Tako, primjerice, krevet može biti podignut, a prostor ispod njega iskoristiv je ili za ormare ili kao mjesto u koje će se dijete rado povući sa svojim igračkama.

Opširnije...

'Mali ljudi' trebaju puno prostora

mali-ljudi-clanakArhitekti kao da su zlatnim slovima zapisali pravilo da 'malim ljudima' treba malo prostora. Dječje su sobe, naime, u pravilu najmanje sobe u stanu. Tako je bilo prije 10, 20  i više godina, tako je i danas. No, korijenje takvom načinu gradnje ne treba tražiti u neinformiranosti arhitekata, već u općim trendovima.

 

Opširnije...

Prilagodite prostor djetetu do 6 godina

soba-za-djete-do-6-godinaStambeni prostori u osnovi su prilagođeni odraslim osobama. No, u njih je neophodno uklopiti i najmlađeg člana obitelji. Namještaj namijenjen djetetu mora s njim i rasti. Stoga je važno djetetu osigurati nekoliko komada dječjeg namještaja, ali i prilagoditi mu 'svijet odraslih'. Tu prije svega mislimo na sigurnost.

 

Opširnije...

Video - Adaptacije stanova u Zagrebu